MODEONTWERPERS GEZOCHT!

In de zomer van 2014 hangt de Cirkel van Kleding in het Kröller-Müller Museum. Een waslijn van ca. 1200 meter lang, met daaraan 2400 kledingstukken die ontworpen worden door minstens 120 ontwerpers. Jij kunt ook meedoen. Bouw mee aan de langste kledinglijn ter wereld!

Met het onderstaande formulier kun je je aanmelden als een van de makers van een aantal kledingstukken van de Cirkel van Kleding.

WIE?
Professionele ontwerpers, vrijetijdsontwerpers, kunstenaars, creatievelingen, Bas Kosters, Lidewij Edelkoort, Arie Boomsma, iedereen mag een aantal kledingstukken gebruiken om een nieuw kledingstuk te ontwerpen.

HOE?
Je meldt je aan met het onderstaande formulier, daarna kun je 10 tot 20 kledingstukken ophalen in het atelier om de nieuwe kledingstukken van te maken.

WAT?
Je krijgt 10-20 witte, roze en/of rode kledingstukken die je op elke mogelijke manier mag bewerken tot een nieuw kledingstuk.

Witte kleren voor baby/kinderkleren
Roze/rode voor kinder/tienerkleding
Roze/rode voor volwassenkleding
Rode/paarse/bruine voor seniorenkleding

Het einddoel is om 2400 bewerkte kledingstukken te hebben, dus het is de bedoeling dat de 10-20 stukken resulteren in 10-20 eindwerken. Je mag zelf materialen toevoegen, wil je aan de slag met een deel van Pet's verzamelingen (hij heeft heel veel inspirerende verzamelingen zoals een rolcontainer vol eierdopjes, dozen vol barbies, pennen etc). Wil je die gebruiken, kom dan naar het atelier. Je mag ook een kledingstuk maken zonder onze kleding te gebruiken, of een bestaand stuk aan ons uitlenen. 
Houdt er in alle gevallen rekening mee dat de kledinglijn buiten hangt en dat het weer invloed heeft op je kledingstukken.
Als je je aanmeldt, leggen we uit hoe alles precies in z'n werk gaat. 

WANNEER?
De expositie is van 26 juli t/m half augustus. Hieronder kun je aangeven wanneer je de stukken komt inleveren, je kunt het ook leeg laten en later bepalen wanneer je komt. (Onder aan je bevestigingsmail staat een link "verander je instellingen" als je daarop klikt, kun je het alsnog invullen).

ONTWERPPROCES
We willen heel graag je proces en vorderingen zien, stuur ons alsjeblieft tussentijdse foto's van je werk. Je kunt dat doen door ze op onze facebookpagina te posten, of je mailt ze naar pet@hotstar.nl.

Wil je meer weten over het project? Lees het hier.
onze website \\ onze facebookpagina
vragen en opmerkingen: decirkelvankleding@gmail.com
 


 
* Verplichte info
Heb je een PAGINA? Niet voor prive-accounts, die kunnen we niet taggen.
Email Marketing Powered by MailChimp